Cosas bonitas hechas por mamás

Macropus

Macropus


info@macrop.us

Un nadó, de nom Saüc, ha marcat l’inici de la meva maternitat. He viscut l’embaràs amb molta il·lusió, sentint que la personeta que estava dins meu formava part del meu ésser, que creixia cada dia i que, d’una manera o altra, estaria unida a mi la resta de la meva vida.

A més del títol de mare, en Saüc també m’ha permès conèixer la criança amb afecció i la màgia del porteig, que s’ha convertit en quelcom indispensable en la meva historia de maternitat. Vaig embogir d’amor quan vaig portejar-lo per primera vegada. M’havia imaginat tant aquell moment durant l’embaràs, que quan per fi vaig tenir el meu nadó penjat i vaig poder-lo portejar, vaig sentir que el vincle entre nosaltres s’enfortia i creixia. Em sentia la persona més feliç del món, no necessitava res més. Amb ell pujaria muntanyes!

En Saüc va néixer la nit de reis, el 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar em van portar el millor regal del món, sempre estaré en deute amb ells. Vaig passar el final del meu embaràs, amb la meva enorme panxa, buscant un abric que m’agradés per poder passar l’hivern protegida i calentona fins el moment que ell decidís sortir. Llavors, em vaig imaginar com volia que fos aquest abric que em permetria passar el primer hivern lligada a ell. D’aquí va sorgir macropus, un projecte que neix gràcies al Saüc i per al Saüc. Un projecte que és tant meu com seu. Orgullosa i il·lusionada m’he decidit a tirar endavant aquesta idea perquè la resta de mares i pares del món puguin sentir als seus fills ben a prop, bategant junts!

Saüc&Queralt

Somos la búsqueda de nuestros sueños, la creación de nuestra vida. Empezamos sin nada y con todo, arriesgamos lo que tenemos y lo que no. La ilusión nos llena, los sentimientos nos guían y el trabajo diario nos hace llorar, reír y gritar!

Hacemos nuestro camino, nunca recto, siempre con subidas y bajadas. Lo hacemos a nuestra manera, fallamos y acertamos, somos nosotros, somos valientes, somos a nuestra forma. SOMOS POESIA!

Mostrando todos los resultados (11)